szerda, március 09, 2005

Tömött hét

Ejnye ejnye. Hogy elhanyagoltam ezt a naplot. Nem baj, most bepotolom.
Szoval sokminden tortent a heten.

Az elso dolog a konferencia. azaz nem a konfi hanem csak a jelentkezesek.
az az igazsag, hogy az ember nem hiszi el, hogy mibol all a bejelentkezesi szemelynek lenni. Tiszteletem Marta. az igazsag az, hogy masodjara mindig jobban megy :) miutan betelt a 120 hely, meg mindig naponta 10-szer csereg a telefonom. es mind a 10-szer ugyanaz: "nem, tenyleg betelet a hely, nem, nem lehet semmit elrendezni, nem nem fogadjuk ha csak ugy beallit". a szivem faj, mert harom unokatestverem is potlistan van. vajon az most rosszasag reszemrol, ha abban remenykedem, hogy valaki lebetegszik, vagy egyszeruen lekesi az eloleg-hataridot? (marmint, hogy legyen helye az uncsimeknak is) . asszem rosszasag. dehat ez van.
de egyelore ennyit a konfirol. majd emg jonnek sztorik.

A masodik dolog a vasarlasok. a menyegzore. egy nap alatt (igen, 1 nap): megrendeltuk a tortat, megrendeltuk a meghivokat, megvettuk a gyuruket (gyonyoruek), eljegyeztuk egymast az uzlet elott, es megvettem a cipomet... :)))) szoval ez nagy dolog. es mindez egy nap alatt. :)))) ne mondjam, hogy a gyurut mar hordom azota is.(igaz most mar le rakom, mert elkoszolom). ne mondjam, hogy nagyon sok ismerosom lesokkolt, mikor meglatta a gyurut a bal gyurus ujjamon. :))) (en elveztem az arckifejezeseket). es van egy dolog amit nem ertek: mi van azzal a sok "szuperszticioval" hogy "nehogy lehuzd az ujjadrol!" "nehogy odaadd masnak, hogy felhuzza!!".. mi?? ha valami nem fog menni, majd az lesz a hibas?? meg aztan nem engednek pentek, 13-an tartani a polgari eskuvot. :((((( pedig olyan jopofa datum.
es apropo eskuvo, talaltam egy csomo uj siteot, de a kovetkezon nagyon jokat tudtam nevetni: hogy lehet biztos egy menyasszony, hogy a legszebb lessz a menyegzojen?? a valaszt itt talaljatok meg :)))

na Pa Pa.. egyelore ennyi.
most mar fogjak neki levelekre is valaszolni...

6 Hozzászólások:

Anonymous Névtelen ezt mondta...

Én is szeretnék egy kis protekciót valakinek (s nem unaokatesód), huszadik a 'várakozó' listán... :)
Na meg kiváncsi-fáncsin várom hogy lássam már a gyürüket !!!
Pá, Bélus

10:46 du., március 09, 2005  
Blogger Tücike ezt mondta...

kerlek ne!!!
mar elegem van a "igyis ugyis eljovok, ha fogadtok vagy sem", "majd meglatjuk kihez folyamodunk, hogy megis legyen hely", "pls pls en annyira szeretnek eljutnim, csak velem kivetelezz !!", "nekem el kell jutni oda" tipusu szovegekbol!!!!

*** az idezetek veletlenszeruek, fiktivek. akarmilyen hasonlosag a valosaggal is tisztara veletlenszeru. ha valaki felismeri magat bennuk elszegyelheti magat egy kicsit.

10:51 du., március 09, 2005  
Anonymous Névtelen ezt mondta...

Szep egy napod volt... s csak azt hianyolom, hogy nem volt egy kis werkli errol a naprol. Tudod, amit majd evek mulva visszaneztek es szorakoztok az izgalmakan, a shining-on, a cipon, meg stb.-n :)

A konfival kapcsolatba csak annyit mondok, hogy ugy latszik makacsak az emberek, nem kepesek felfogni,... s lehet a satorosoknak egy camping-ezo helyet kene kijelolnotok valahol a kulvarosban ;)

Sok erot a konfihoz, no meg a keszulodesekhez :)

PS: milyen lett a szobad? :)

7:43 de., március 10, 2005  
Anonymous Névtelen ezt mondta...

nem a szobamba kaprtuk a falat. hanem az eloszobaban, de az szep lett!!!! i mean ORANGE. szep. vilagos. sugarzo. reggel szivesen megyek at rajta. optimista szin.
de sejtesz te valamit kiddos :)
husvet utan azt tervezzuk gellivel, hogy leparkettozzuk a szobankat. remeljuk osszejon a money reszemrol is es erszemrol is. :)

10:11 de., március 10, 2005  
Anonymous Névtelen ezt mondta...

this is funny..
ugy ertettem reszerol is es reszemrol is. :))
tucike

10:12 de., március 10, 2005  
Anonymous Névtelen ezt mondta...

funny csak ezutan lesz ;)

Amikor majd azt fogod mondani, hogy a "reszunkrol" :) hiszen a reszed es a resze egy s ugyanaz kell majd legyen, vagy min. kozos nevezon legyen a reszetek :)

7:50 de., március 14, 2005  

Megjegyzés küldése

<< Home