péntek, július 08, 2005

Update on MTS

"MTS Leasing a fost infiintata, se pare, special pentru a da un tun financiar in Romania. MTS Leasing GmbH este un SRL german infiintat de familia Metzen in ianuarie 2004, in momentul sosirii in Romania, cu un capital social minim de 25.000 de Euro, fara nici o experienta in leasingul imobiliar in Germania sau alta tara din lume."
"MTS Leasing avea un risc de credit mai mare decit a unui butic ordinar de la coltul unei strazi din Romania"
"familia Metzen a avut grija sa-si dirijeze direct intr-un cont bancar din patria-mama si banii escrocati de la romanasii pacaliti. Astfel, cei aproximativ 700 de clienti au platit avansul de minim 10% al unui contract de leasing (deci cel putin cite 10.000 de euro) direct intr-un cont bancar din Germania apartinind firmei MTS, adica familei Metzen."
"Din zecile de milioane adunate in mai putin de un an, se mai plateau ici-colo cite o farimita la cite un client din Romania, pentru a nu trezi suspiciuni, pina cind a venit momentul sa-si ia talpasita."

Eso utan kopenyeg. koszonjuk, hogy miutan mar ellogtak a penzzel, mindenki feltarja, hogy milyen evidens volt a vegkifejlemeny.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

<< Home