szombat, szeptember 23, 2006

I'm still alive

Nagyon erdeskes dolgok tortennek a vilagban.
Foleg Budapesten. Biztos vagyok benne hogy mindenki hallott rola. Az en velemenyem meg elegge fura, es szerintem sokan megkoveznenek erte. :). Elolvastam Gyurcsanyi "speech"-et, amiert most mindenki fel van haborodva, es nagyon sokat szorakoztam rajta. Igazan jopofa ember. Az is igaz, hogy elegge durva, hogy ilyen lezserul bevallja, hogy annyi ideje hazudozik jobbra - es foleg balra, de legalabb szol, hogy most mar ideje valtozni. Durva, de az az igazsag, es mindenki tudja (hacsak nem nagyon naiv) hogy a politikusok fo szerepe a hazudozas, nem ertem hogy miert lepodtek meg annyian??! Es akarmennyire nem tudom szimpatizalni a "modern magyar baloldalt", szerintem oriasi hulyeseg volt eroszakkal reagalni. Mert vegulis mit erhetnek el? Semmit, Gyurcsanyi is kijelentette, hogy az emberek "elobb utobb megunjak a tuntetest". Es ha belegondolsz: mit er a magyarorszag azzal, ha most levaltja ot? Fel kerul egy masik, akinek megint kell 4 ev, hogy jol megszedje magat, hogy vegre neki is buntudata legyen es megterjen a semmittevesbol es hazudozasbol. Legalabb ez most eldontotte, hogy akar tenni valamit. Es hogy olyan szep szavakkal illette az orszagat - ez van, aki egyszer ugy beszel (es valljuk be, sok ember hasznal csunya szavakat a konverzalasaban, ritka a kivetel) - az nem fogja cenzurazni magat egy zart koru megbeszelesen. Az vesse az elso kovet, aki soha nem mondta azt, "hogy k...a es ro..dt orszagban elek".
Es megegyszer: miert van mindenki meglepodve azon, hogy kampanyidoben hazudtak az embereknek ?????? Valaki nem jott ra elobb??? Legalabb az ember oszinte.
Hajra, - es kedves magyarorszagiak: hagyjatok mar mutassa be mit tud. Mert hogy k...a jo konyveket irni a modern magyar baloldalrol majd raer 60 evesen is irni. Es ha nagyon "elcsinalja" az orszagot, 4 ev mulva visszavalasztjatok ugyis, mert Orban Viktorral ugysem szavaztok, mert feltek a hatarontuli "kovetkezmenyektol".

May you all find peace. :)

5 Hozzászólások:

Blogger wonda ezt mondta...

Resurrected? Welcome back! You have been missing in blog action for some time. :)

3:11 du., szeptember 23, 2006  
Blogger wonda ezt mondta...

No posting? How are you coping with your job?

7:57 de., október 04, 2006  
Blogger csabapu ezt mondta...

Tucike, Gyurcsany megszallott, demonizalt ember. Nem lehet vele csak ugy ujjat huzni. Minden orszagnak olyan vezetoje van, amilyet megerdemel. Ok is, mi is...
Tudod mi a baj? Hogy nincs senkiben alazat es bunbanat akkor amikor kellene. Ha pedig kitudodik a dolog, megprobaljuk megmagyarazni. Ez az ember, ilyenek vagyunk. Nem szeretjuk, ha lehullik rolunk a vizes lepedo...

10:44 du., október 05, 2006  
Blogger Omni ezt mondta...

Hello from the USA!! :-)

11:03 de., október 11, 2006  
Blogger Tücike ezt mondta...

I'm still here!! just waiting for a free hour to post. IT will come this saturday. (I hope)
By by!
And hi Omni :)

8:26 du., október 12, 2006  

Megjegyzés küldése

<< Home